Eko Heerlijk

Onze producten

Verse groenten en heerlijk geurend fruit zijn biologisch niet alleen gezonder maar ook lekkerder! Met een ruim assortiment kan je elke dag wat anders eten.


Groenten en fruit

We kiezen waar mogelijk altijd voor Demeter en houden rekening met het seizoen. Appels zijn er volop in september en aardbeien zijn voor in de zomer, als we daar rekening mee houden zijn de producten op hun lekkerst en is het beter voor de aarde.

Zuivel

We hebben een mooi assortiment zuivel, yoghurt, karnemelk en vla in glas. Dat is zo veel lekkerder! Kaas, toetjes en echte jersey koeienmelk, vol smaak en perfect voor een echte cappuccino koffie…mmmm! Mooie Demeterboter van een boer uit Westzaan, ekoboter uit Zaandam. Echt een koeling vol mooi zuivel.

Brood en banket

Dan onze brood- en banketafdeling, daar is zoveel Heerlijks te vinden dat je elke dag wat nieuws kan proberen. Mooie speltbroden, huisbruin, echt desem, zadenbrood of een heerlijk rozijnenbrood: keuze genoeg. Ons gebak maken wij echt met liefde. Altijd favoriet is de wortelwalnootspeltcake maar ook de haverkoeken, cheesecake, lemontaart, chocotaart, rodebietjestaart zijn om te smullen! We maken ook hartige-trek-kaasbroodjes, quiche, samosa’s en belegde broodjes.

Eigen Heerlijk label

Eigen Heerlijk label, daar hebben wij een ruim assortiment van, met mooie olijfolie uit Frankrijk, Spanje, Griekenland en talie mooie volle smaken of juist lekker zacht..kom lekker proeven! Mooie  muesli ’s, superfoods, thee,honing, koekjes allemaal van een de beste kwaliteit.

Vertrouwde merken en vernieuwende merken

In de wereld van biologisch zijn heel wat merken al jaren te vinden in de branche, ook bij ons vind je die terug. Denk aan merken als Het Blauwe Huis, De Nieuweband,  La bio idea, Piramide, De rit en Crombach. Ook komen er met regelmaat hele nieuwe merken bij, Bio Italia, Frecious juice,Orange fit en  Bovetti.

Persoonlijke verzorging en supplementen

Bij persoonlijke verzorging is zeker belangrijk dat het biologisch is, je huid is toch je grootste orgaan. Dr. Hauschka, Weleda, Utekram zijn merken waar erg blij mee zijn.  Supplementen verkopen wij van o.a. Essential organics, NOW, Vitals en Arkokaps. Dan hebben wij nog superfoods/rawfood: de bekende als tarwegras, chiazaad en chlorella, maar ook de maca, moringa, ginko en msm zijn een kleine greep uit het assortiment.