Eko Heerlijk

De winkel

Wij bieden op 300m2 een mooi en ruim assortiment biologische producten en superfoods aan.


Wat allemaal?

Waar we heel trots op zijn, zijn ons eigen producten die je kunt herkennen aan ons eigen label. Zo importeren wij zelf mooie olijfolie, kopen wij rechtstreeks onze superfoods in en maken wij daarnaast ook heel veel zelf. Van mooie taarten, koeken, heerlijke maaltijden….. Bij ons in de winkel ruik het altijd lekker!

Maaltijd van de dag

Ook hebben wij de maaltijd van de dag, dit is een gezonde maaltijd, vers bereid, die je thuis alleen even warm hoeft te maken en dan lekker smullen!

Wij kopen elke week wel weer iets nieuws in dat ons assortiment verrijkt, hierbij letten we echt op biologische (fair trade), kwaliteit, op verzoek superfood en zo mogelijk komt het uit de buurt.

Vers, vers, vers

Elke dag vers brood, mooie groenten en fruit, lekkere taartjes. We hebben echt alles voor je dagelijkse boodschappen, maar zeker ook de bijzondere boodschappen als amandelmeel, vanille extract en superfood.

Een verjaardag en een kado nodig? We hebben veel lekkere dingen die we als een mooi setje kunnen inpakken voor je. We hebben ook kadobonnen!

Officieel verkooppunt van

  • Weleda
  • NOW suplementen
  • Dr. Hauschka cosmetica
Wij zijn ook lid van:  www.indezaanbocht.nl