Eko Heerlijk

De winkel

Op ruim 300 vierkante meter een oase aan mooie biologische producten.


Dagelijks vers!

Elke dag komen er heel veel verse spullen bij ons binnen denk aan de groente en fruit afdeling, de zuivel en natuurlijk het brood van onze bakker Zonnemaire! Ons gebak bakken we natuurlijk lekker zelf! Dan ruikt het lekker en heb je echt is iets anders dan anders. We wisselen hier ook veel in, met het seizoen en de feestdagen en we springen in waar vraag naar is. Nu bakken we veel meer vegan dan bijvoorbeeld twee jaar geleden, toen wist niemand wat dat was. Ook maken we veel dingen met amandel meel, adukibonen en amasake om de vraag naar gezondere lekkere dingen te beantwoorden. Minder koolhydraten, betere suikers en meer afwisseling voor een gezonde leefstijl! nieuwsgierig naar de smaak…. kom gezellig langs!

Kado!

Een verjaardag, feestje, geboorte, vaderdag, moederdag of gewoon zomaar.. dan heb je een natuurlijk een kado nodig! We kunnen alles tot een mooi setje voor je inpakken. Ook  hebben ook kadobonnen voor elk gewenst bedrag!

 

 

Officieel verkooppunt van

  • Weleda
  • NOW suplementen
  • Dr. Hauschka cosmetica
  • Essential organics
  • Yarrah dierenvoeding
Wij zijn ook lid van:  www.indezaanbocht.nl een mooi gezamenlijk initiatief van de ondernemers uit Wormerveer! Om Wormerveer nog leuker te maken dan het al is!